Rolada – sir i šunka! Jednostavno, brzo i ukusno…


Sastojci:
275 g lisnatog tijesta
2 tbsp pasirane rajčice ili ketchupa
100 g šunke
100 g sira
50 g pršuta ili buđola

Za premazivanje:
1 žutanjak







Priprema:
1.
Pećnicu ugrijati na 175.
2.
Lisnato tijesto premazati pasiranom rajčicom ili ketchapom.
Ravnomjerno poslagati šunku, sir i pršut ili buđolu.
Zarolati u roladu.
3.
Roladu prepoloviti na pola ili na više komada po želji.
Premazati žutanjkom.
4.
Staviti da se peče oko 25 min
5.
Nakon što je rolada pečena, pustiti da se ohladi na rešetci prije serviranja.
Dobar tek 🙂

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ŽIVOJINOVIĆI STALNO PUTUJU: Jamajka im prijala, stigli i u Pariz

10 PRAVILA ŽENE KOJA ZNA KOLIKO VREDI: NE DAJ NIKOM DA TE GAZI!